lacomix

Digitaliseringen når in i betongen – material och workshop 23 mars

soldi con le opzioni binarie Categories: Aktuellt


Digitaliseringen når in i betongen och förändrar hela samhällsbyggandet

binäre optionen geringe mindesteinzahlung Allt förändras och digitaliseras, telekom, sjukvård, bilbransch med flera. Det finns också en enorm effektiviseringspotential inom byggnation och infrastruktur med hjälp av sensorer i t.ex. betong. Branschprojektet Digitong ska effektivisera byggprocessen, öka säkerheten, underlätta för fastighetsägare, förvaltare och …  il miglior broker di opzioni binarie ja, bara din fantasi sätter gränser.
Det handlar om att gjuta in små sensorer i betongen som kan mäta allt ifrån vibrationer till temperatur och fukt. Sensorerna skulle kunna mäta temperatur i broar och varna vid risk för halka, upptäcka rost i konstruktioner eller hålla koll på material på byggarbetsplatser för att optimera och resurseffektivisera byggandet. Under fastighetens eller t.ex. brokonstruktionens hela livslängd finns det nyttor med den här tekniken.

binary options demo account 60 seconds Cementa, ett av Sveriges största byggmaterialföretag, och Sustainable Innovation kommer under året att samla branschen och intressenter för att sedan öppna upp för sensorutveckling men först och främst, utforska behoven.

next day delivery on Requip saturday
köp Viagra göteborg