Nya kollegorna på Sustainable Innovation

Categories: Aktuellt,Uncategorized

  

Har ni hunnit träffat våra eminenta, nya kollegor, Yasmina Ganse, Jens Hagman och Gordon Strömfelt? Om inte så får ni här en liten glimt om deras expertis. Kom gärna på nästa frukostseminarium i september och passa på att säga hej!

Yasmina Ganse har kört igång för fullt med byggprojekten. Hon har en bred erfarenhet av projektstyrning, affärs- och organisationsutveckling. Hon har bland annat varit chef för teknik- och utvecklingsgruppen på ett fastighetsbolag och dessförinnan arbetat som managementkonsult. I botten finns en Master of Science i Economics och Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm.

”För mig är det en stark drivkraft att få arbeta med idéer, människor och projekt som utvecklar samhället med smarta och hållbara lösningar. Därför är det otroligt stimulerande och roligt att få börja arbeta här.”

Medan Yasmina jobbar med resurseffektivisering på byggfronten arbetar Jens Hagman med hållbar mobilitet. Han är en kritisk optimist som brinner för spännande projekt som kan bidra till en positiv samhällsförändring.

Jens har en bakgrund som entreprenör med verksamheter inom bland annat E-handel, CSR och som researrangör av ”gröna” studieresor i Skandinavien. Sedan ett antal år tillbaka doktorera Jens inom E-mobilitet på KTH.

Doktorsstudierna drivs numera parallellt på halvtid vid sidan av arbetet som projektledare på Sustainable Innovation. I grunden har han en Master of Science i Nationalekonomi från Jönköpings International Business School och en Master of Science i Entreprenörskap från Lunds Universitet.

”Jag har haft förmånen att få följa Sustainable Innovation på nära håll eftersom våra vägar har möts i flertalet projekt. Sustainable Innovation fyller i mina ögon en kritisk roll i ekosystemet för miljöteknik och hållbar utveckling. Detta genom att bedriva projekt som inte bara är spännande utan som faktiskt gör nytta genom att förena både teori och praktik. Jag ser det som ett stor privilegium att få arbeta med ett kompetent team som likt mig själv brinner för att skapa en mer hållbar samhällsutveckling.”

Nyast på företaget är Gordon Stömfelt som kommer att vara den första på plats i efter sommaren på företagets Göteborgskontor. Mer om honom kommer ni att få veta efter sommaren när göteborgsverksamheten drar igång.

Trevlig sommar!