ALMEDALEN 2018

BRINNER DU FÖR HÅLLBAR UTVECKLING?
Välkommen till arenan för energi- och hållbarhet i Visby hamn
 

Välkommen till arenan där vi aktivt arbetar för att en hållbar framtid. Förra året hölls 44 evenemang ombord med ca 3 000 besökare.

Vad du än brinner för, resurseffektivitet, cirkulärt, ekologiskt, mobilitet, byggande, upphandling, digitalisering, förnybart m.m. För nionde året är vi på plats i Almedalen för att skapa förutsättningarna för en mer hållbar framtid. Välkommen att vara med och göra skillnad!

Nytt för i år är att nordens största magasin om miljö- och hållbarhetsfrågor, Miljö & Utveckling, är mediapartner till hållbarhetsarenan.


Varmt välkommen att kontakta oss för bokning eller frågor!


Vi har lokaler för unika möten och hållbarhetsevenemang. För alla lokaler ingår teknik såsom projektor, ljud, ljus, ett antal myggor och tekniker som sköter allt.

Teatersalongen

Upp till 200 personer. Stor, klassisk seminarielokal med stor scen och bekväm biosittning för publiken. Möjlighet till servering av lättare luncher och fika.

Lilla matsalen

Upp till 60 personer vid sittande bord. Möblering för allt från små exklusiva möten till seminarier, mingel och middagar.

Stora matsalen

Upp till 180 personer. Stora möjligheter att anpassa möbleringen i lokalen efter typ av evenemang och perfekt för seminarier med buffé, frukost eller kvällsmingel.


Klimatsmart meny

Skeppet är en flytande cateringfirma med KRAV-märkt kök som varje år tar fram en meny där man kan beställa allt från stora bufféer och middagar till frukost, wraps och snittar. Skeppet innehar fullständiga rättigheter för servering av dryck.

Marknadsföringspaket

Alla seminarier ombord samlas i ett gemensamt program som publiceras i Miljö & Utvecklings almedalsnummer och sprids i relevanta nätverk. Nytt för i år är att seminarierna i Teatersalongen kommer att livestreamas, läggas upp på Miljö & Utvecklings sajt och att alla arrangörer ombord har möjlighet att beställa ett marknadsföringspaket för sina arrangemang. Kontakta oss gärna för mer information.


Några bilder från arenan för att få den rätta almedalskänslan…

b6

b1 00.50.06

24

B4Om

b10

1.5

20160707-Landerdahl-002

 

b4 00.50.03

b3 00.50.03

23

maker

25

B13

b8

29

30