Lägg till i din kalender 2017-11-29 08:30 2017-11-29 09:30 Europe/Stockholm Frukostseminarium om Digital transformation – Hur gör man?

Digital transformation – Hur gör man? Ordet digitalisering ligger idag på mångas läppar. Att digital mognad ger ökad konkurrenskraft för företag och organisationer vet vi, men hur ska man rusta för förändringen? Var ska man börja sin digitala transformation för att utveckla sin konkurrenskraft och hur arbetar framgångsrika företag med detta?    Anmäl dig här!…

Barnhusgatan 3, Stockholm

Frukostseminarium om Digital transformation – Hur gör man?

  • 08:30-09:30
  • Barnhusgatan 3, Stockholm

Digital transformation – Hur gör man?

Ordet digitalisering ligger idag på mångas läppar. Att digital mognad ger ökad konkurrenskraft för företag och organisationer vet vi, men hur ska man rusta för förändringen? Var ska man börja sin digitala transformation för att utveckla sin konkurrenskraft och hur arbetar framgångsrika företag med detta? 

 

Anmäl dig här!

 

Välkommen till månadens frukostseminarium med Susanna Winzenburg som arbetar som rådgivare på DigJourney, ett företag som hjälper andra företag att ta sig an digital transformation och bland annat ligger bakom boken ”Att leda digital transformation”.

Susanna Winzenburg är strateg och verksamhetsutvecklare med 20 års erfarenhet av förändringsledning från både näringsliv och offentlig sektor och har bland annat varit programchef för det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation.

Från klockan 8.00 serverar vi frukost och vid 8.30 startar seminariet.

Välkommen!


Sedan 2016 koordinerar Sustainable Innovation ett innovationskluster för energi- och resurseffektiva samhällen som är delfinansierat av Energimyndigheten och bl.a. inkluderar våra frukostseminarier och workshops. Här bryter vi traditionellt stuprörstänkande, invanda mönster och skapar en kreativ miljö för energi- och resurseffektiva innovationer och samarbeten.