Lägg till i din kalender 2018-01-25 08:00 2018-01-25 09:30 Europe/Stockholm Energifrukost: Allmännyttans utmaningar – eller nyttan med allmännyttan?

Allmännyttans utmaningar – eller nyttan med allmännyttan?   Allmännyttan är kommunala bostadsföretag över hela Sverige med uppgift att tillhandahålla hållbara och prisvärda bostäder för alla. Men hur minskar man bostadssegregationen och samtidigt skapar ett energi- och resurseffektivt bostadsbestånd?  Anmäl dig här Utmaningarna är många men så är även möjligheterna. Månadens frukosttalare är Anders Nordstrand, VD…

Barnhusgatan 3, Stockholm

Energifrukost: Allmännyttans utmaningar – eller nyttan med allmännyttan?

  • 08:00-09:30
  • Barnhusgatan 3, Stockholm

Allmännyttans utmaningar – eller nyttan med allmännyttan?

 

Allmännyttan är kommunala bostadsföretag över hela Sverige med uppgift att tillhandahålla hållbara och prisvärda bostäder för alla. Men hur minskar man bostadssegregationen och samtidigt skapar ett energi- och resurseffektivt bostadsbestånd? 

Anmäl dig här

Utmaningarna är många men så är även möjligheterna. Månadens frukosttalare är Anders Nordstrand, VD på SABO som är bransch- och intresseorganisationen för Sveriges allmännyttiga kommunala bostadsföretag.

Anders kommer bland annat att tala om allmännyttans samhällsansvar och hur man arbetar för att  minska bostadssegregationen och samtidigt skapar ett energi- och resurseffektivt bostadsbestånd. Har privatägda bostadsföretag något att lära av allmännyttan eller är det tvärt om?

Varmt välkommen! Från klockan 8.00 serverar vi frukost och vid 8.30 startar seminariet.

Här hittar ni filmer från tidigare föredragshållare…