Lägg till i din kalender 2017-11-28 10:00 2017-11-28 15:30 Europe/Stockholm Solelmässan – 5 insikter om kundernas behov i framtidens energisystem

Den 28 november kommer vi att vara på plats på Solelmässan i Uppsala för att diskutera och berätta om resultaten hittills från pilottesterna i Intelligent Energy Management – nämligen de 5 insikterna om kundernas behov i framtidens energisystem.  Pilottesterna fortsätter att leverera resultat och det finns mycket vi hoppas få diskutera med er som är intresserade av mikronät,…

Uppsala kultur och kongress

Solelmässan – 5 insikter om kundernas behov i framtidens energisystem

  • 10:00-15:30
  • Uppsala kultur och kongress

Den 28 november kommer vi att vara på plats på Solelmässan i Uppsala för att diskutera och berätta om resultaten hittills från pilottesterna i Intelligent Energy Management – nämligen de 5 insikterna om kundernas behov i framtidens energisystem. 

Pilottesterna fortsätter att leverera resultat och det finns mycket vi hoppas få diskutera med er som är intresserade av mikronät, styrsystem för batterilager/solceller eller av att få stöd inför framtida upphandling. Var gärna med och berätta om dina utmaningar eller haka på för att lära dig mer och delta där utvecklingen händer.

Insikterna presenteras i stora hörsalen kl 14.40. För alla er som vill veta mer fortsätter vi sedan i salen intill kl 15.00-15.30.

 

Anmäl dig till Solelmässan här

 

Varmt välkommen önskar Energimyndigheten, Swedish Incubators & Science Parks och Sustainable Innovation!

Läs mer här…