Lägg till i din kalender 2017-07-02 20:00 2017-07-02 22:00 Europe/Stockholm Söndagsmingel i Almedalen

Välkommen till vårt hållbarhetsmingel i Almedalen! För att värma upp och ge er en riktigt bra start på Almedalsveckan anordnar vi vårt  traditionsenliga söndagsmingel. Varmt välkommen! Seminarinariet är nu fullbokat. Sustainable Innovation är på plats i Almedalen för att lyfta nytänkande och innovationer inom energi- och klimatområdet. Minglet ger förutom en fantastisk start på veckan en…

Teaterskeppet, Visby hamn

Söndagsmingel i Almedalen

  • 20:00-22:00
  • Teaterskeppet, Visby hamn

Välkommen till vårt hållbarhetsmingel i Almedalen!

För att värma upp och ge er en riktigt bra start på Almedalsveckan anordnar vi vårt  traditionsenliga söndagsmingel. Varmt välkommen!

Seminarinariet är nu fullbokat.

Sustainable Innovation är på plats i Almedalen för att lyfta nytänkande och innovationer inom energi- och klimatområdet. Minglet ger förutom en fantastisk start på veckan en unik möjlighet att nätverka med nyckelpersonerna inom energi- och hållbarhetssverige samt nytänkande entreprenörer.

Thomas Sundén, VD på Sustainable Innovation hälsar alla välkomna och summerar vad som har hänt i klimatvärlden sedan Almedalen 2016, vad vi kan förvänta oss av årets politikervecka och vad som händer ombord på hållbarhetsarenan de kommande dagarna.

Det bjuds på dryck och tilltugg. Klockan 20.00 öppnar vi dörrarna.

Anmäl dig här senast den 20 juni – först till kvarn gäller