Nu är vi på plats i Almedalen

Categories: Aktuellt

Hej Almedalen!

Nu är vi plats i Visby för att för tionde året i rad hålla i vår hållbarhetsarena på teaterskeppet i Visby hamn. Fram tills på Torsdag kommer 43 seminarier, debatter, mingel och politikerutfrågningar som alla går i hållbarhetens tecken äga rum på Teaterskeppet och alla är såklart varmt välkomna att komma och lyssna, ställa frågor och delta.

Vi kommer uppdatera dag för dag om vad som händer på båten, hur vi har haft det och komma med tips för alla som är intresserade av hållbarhet i Almedalen. Glöm inte Almedalens hetaste hashtagg #Hållbarhetsarenan om ni vill rapportera på sociala medier från båten. Om ni vill komma i kontakt med oss så är det @sustify som gäller på twitter

Idag klockan 19.30 mjukstartar vi veckan med något som vi sett fram emot hela året, nämligen vårat hållbarhetsmingel. Platserna till minglet tog slut på snabbt i år vilket betyder att strax över 200 personer kommer hjälpa oss att starta den här veckan på bästa möjliga sätt. Vi uppdaterar såklart och berättar hur det går.

Nu sparkar vi igång den här otroligt spännande veckan!