Lägg till i din kalender 2018-11-22 08:00 2018-11-22 09:30 Europe/Stockholm Energifrukost: Testbäddar för ett effektivare innovationssystem – jag tack, men hur gör man?

Testbäddar för ett effektivare innovationssystem – ja tack, men hur gör man? Sverige är världsbäst på innovation men långt ifrån världsbäst på att få ut innovationer på marknaden. Ökad dialog, samordning och kunskapsuppbyggnad mellan olika aktörer inom samhällsbyggnad såsom byggindustri, kommuner, konsulter m.fl. är några nyckelfaktorer men det måste bli enklare. Hur tar man hjälp av testbäddar och…

Barnhusgatan 3, Stockholm

Energifrukost: Testbäddar för ett effektivare innovationssystem – jag tack, men hur gör man?

  • 08:00-09:30
  • Barnhusgatan 3, Stockholm

Testbäddar för ett effektivare innovationssystem
– ja tack, men hur gör man?

Sverige är världsbäst på innovation men långt ifrån världsbäst på att få ut innovationer på marknaden. Ökad dialog, samordning och kunskapsuppbyggnad mellan olika aktörer inom samhällsbyggnad såsom byggindustri, kommuner, konsulter m.fl. är några nyckelfaktorer men det måste bli enklare. Hur tar man hjälp av testbäddar och hur hittar man rätt?

Anmäl dig här

Välkommen till ett frukostseminarium där vi diskuterar utmaningarna inom det svenska innovationssystemet och hur den nya nationella testbäddsportalen för digitalt samhällsbyggande kan underlätta för aktörer att mötas, idéer att testas och finansiering att gå lättare. Allt för att stödja sektorns driv mot hållbarhet och fossilfrihet.

Den nya testbäddsportalen swedishtestbeds.com finansieras av innovationsprogrammet Smart Built Environment och är en sökmotor som samlar Sveriges testbäddar inom samhällsbyggnad och sammanför nationella och internationella behovsägare och innovatörer.

Frukost serveras från kl 8.00 och sedan kör vi igång 8.30.

Nytt för i år är även att seminarierna går att följa live via vår Youtubekanal: youtube.com/user/sustsustify

 

Välkommen hälsar vi på Sustainable Innovation!