Lägg till i din kalender 2018-05-31 08:00 2018-05-31 09:30 Europe/Stockholm Energifrukost: Byggbranschen läcker hållbarhet – hur ska alla erfarenheter nå ut?

Byggbranschen läcker hållbarhet – hur ska alla erfarenheter nå ut? För att nå klimatmålen krävs att byggbranschen ökar takten mot hållbart byggande och hållbar renovering. Det finns mycket kunskap och stor erfarenhet redan idag, men hur ser vi till att alla får tillgång till den information de behöver för att kunna göra skillnad? Välkommen till…

Barnhusgatan 3, Stockholm

Energifrukost: Byggbranschen läcker hållbarhet – hur ska alla erfarenheter nå ut?

  • 08:00-09:30
  • Barnhusgatan 3, Stockholm

Byggbranschen läcker hållbarhet – hur ska alla erfarenheter nå ut?

För att nå klimatmålen krävs att byggbranschen ökar takten mot hållbart byggande och hållbar renovering. Det finns mycket kunskap och stor erfarenhet redan idag, men hur ser vi till att alla får tillgång till den information de behöver för att kunna göra skillnad?

Välkommen till ett frukostseminarium tillsammans med Johan Nuder som är koordinator för Informationscentrum för hållbart byggande. På seminariet kommer vi att prata om var byggbranschen läcker hållbarhet och hur vi tillsammans kan lösa utmaningen.

Från klockan 8.00 serverar vi frukost och vid 8.30 startar seminariet.

Anmäl dig här!

Välkommen hälsar vi på Sustainable Innovation!