Lägg till i din kalender 2014-10-23 08:00 2014-10-23 09:30 Europe/Stockholm Vatten i vår värld – från globala resursfrågor till individuell mätning

Vatten i vår värld – från globala resursfrågor till individuell mätning Månadens frukostseminarium handlar om världens vattenresurser, EU:s nya direktiv om energieffektivisering, vattenanvändning i fastigheter och om att hitta nyckeln till individuell mätning. Vad händer globalt och i vårt eget badrum? Talare är Jens Berggren, rådgivare vid Stockholm International Water Institute (SIWI) och Joachim Lindborg,…

Barnhusgatan 3, Stockholm

Vatten i vår värld – från globala resursfrågor till individuell mätning

  • 08:00-09.30
  • Barnhusgatan 3, Stockholm

Kaffe

Vatten i vår värld – från globala resursfrågor till individuell mätning


Månadens frukostseminarium handlar om världens vattenresurser, EU:s nya direktiv om energieffektivisering, vattenanvändning i fastigheter och om att hitta nyckeln till individuell mätning. Vad händer globalt och i vårt eget badrum?

Talare är Jens Berggren, rådgivare vid Stockholm International Water Institute (SIWI) och Joachim Lindborg, teknisk chef på Sustainable Innovation och ansvarig för den nya innovationstävlingen om vattenmätning.

Anmäl dig här!


Från klockan 8.00 serverar vi frukost och vid 8.30 startar seminariet. Som avslutning har vi en öppen diskussion där du har möjlighet att ställa frågor. Seminariet är avgiftsfritt men föranmälan krävs.


Varmt välkommen!

Varje månad bjuder vi nya talare som på spännande och nytänkande sätt rör temat energi och hållbarhet.