Lägg till i din kalender 2019-03-20 13:15 2019-03-20 15:30 Europe/Stockholm Informationsträff: Dynamiskt inköpssystem för solenergi

Informationsträff: Dynamiskt inköpssystem för solenergi I samband med HBVs event Hållbara dagar presenterar vi tillsammans upplägget för det nya DISet för solenergi. Önskar man delta på endast detta så går det bra att kostnadsfritt anmäla sig till Therese Borg på HBV, therese.borg@hbv.se. PROGRAM 13:15 HBV och Sustainable Innovation presenterar upplägget för det nya nationella dynamiska…

Quality Hotel Globe, Stockholm

Informationsträff: Dynamiskt inköpssystem för solenergi

  • 13:15-15:30
  • Quality Hotel Globe, Stockholm

Informationsträff: Dynamiskt inköpssystem för solenergi

I samband med HBVs event Hållbara dagar presenterar vi tillsammans upplägget för det nya DISet för solenergi. Önskar man delta på endast detta så går det bra att kostnadsfritt anmäla sig till Therese Borg på HBV, therese.borg@hbv.se.


PROGRAM

13:15 HBV och Sustainable Innovation presenterar upplägget för det nya nationella dynamiska inköpssystemet för Solenergi. Ville Gruner, HBV och
Lovisa Bengtsson, Sustainable Innovation.

13:45 Presentation av HBVs digitala applikation som underlättar och automatiserar kravställningen för ditt företags kommande solcellsprojekt.

14:15 Kaffepaus.

14:30 Projektbeskrivning – Solcellsanläggning ur ett beställarperspektiv.

14:50 Solcellsleverantörer presenterar sig – panelsamtal.

15:30 Dagen avslutas. Ulf Lindblom, HBV.

DISet och applikationen har tagits fram i samarbete med projektet Grön BoStad Stockholm, ett samverkansprojekt för hållbar stadsbyggnad. Projektet drivs av KTH, Länsstyrelsen i Stockholm, Sustainable Innovation och IVL.

Läs mer på www.gronbostadstockholm.se


Om HBVs Hållbara dagar 19-20 mars

Under HBV:s dagar handlar allt om energi, miljö och hållbarhet. Tillsammans med experter och leverantörer presenteras miljövänliga och hållbara produkter och synsätt, spännande ny forskning och inte minst praktiska exempel från verkligheten.

Träffen vänder sig till dig som är medlem i HBV och arbetar med förvaltning, drift, inköp, entreprenadfrågor, teknik och byggprojekt.